II Congrés d'Estudis de la Vall d'Albaida. (Volums I-II)

  (Autor/autora) , (Editor) , (Editor) , (Director de la colección) , (Diseño de la cubierta)

  Huit anys després de la celebració del I Congrés d'estudis de la Vall d'Albaida a Aielo de Malferit i del naiximent de l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida (1996), Ontinyent va acollir els actes centrals del II Congrés, celebrats del 5 al 7 de novembre de 2004. Els actes centrals no van consistir tan sols en les diverses sessions del congrés; també es van realitzar tres taules redones, dos exposicions, l'edició d'un catàleg fotogràfic, un sopar commemoratiu, l'estrena d'un audiovisual, la presentació de la Bibliografia de la Vall d'Albaida i un concert.

  L'IEVA havia llançat una nova convocatòria -una altra més- per a la reflexió, l'anàlisi, el coneixement i l'estudi de la realitat i la trajectòria històrica de la Vall d'Albaida. L'acte inaugural del II Congrés el 16 de juny donava pas als actes precongressuals de setembre i d'octubre a catorze de les trenta-quatre poblacions de la comarca. L'acte de cloenda, en homenatge a Josep Giner i Marco sobre "l'aportació de la Vall d'Albaida a la filologia romànica", se celebrava el 13 de novembre.

  Ara posem a la vostra disposició els resultats de les ponències i comunicacions presentades, un total de cinquanta-tres textos que deixen constància de la diversitat i la qualitat de les aportacions que s'hi contenen. També permeten de constatar la renovació de la nòmina de comunicants respecte al I Congrés. Comptat i debatut, el II Congrés d'estudis de la Vall d'Albaida ha estat un rotund èxit de convocatòria i d'organització, un èxit col·lectiu, amb vora tres-cents congressistes inscrits i més de mil cinc-centes persones persones que han participat en les diverses activitats i actes celebrats.

  Autor/autora
  Editor
  Editor
  Director de la colección
  Diseño de la cubierta
  Colección
  Estudis Comarcals
  Materia
  Historia Local
  Idioma
  • Valencià
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478225378
  ISBN
  978-84-7822-537-8
  Páginas
  1105
  Ancho
  15 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  01-10-2008
  Número en la colección
  2
  Tapa blanda
  30,00 €

  Libros relacionados