Internet i nosaltres

  Saber més i entendre menys en l'època de les dades massives

  (Autor/autora) , (Traductor/traductora) , (Ilustración de portada) , (Diseño de la cubierta) , (Diseño de la colección)

  Internet està comportant una revolució en la nostra manera de "saber". les nostres biblioteques ja no són limitades per murs físics, ni les nostres maneres de processar i accedir al que contenen ja no requereixen una interacció física. Però aquesta innovació tecnològica ha produït una curiosa paradoxa: tot i que sabem més, sembla que entenem menys. Una major dependència de la Vikipèdia i el Google fa que el coneixement siga —més democràtic—? És perillós l'ús de les big data per predir les tendències culturals?
  L'arribada d'Internet ha incitat el debat dels seus efectes i de si el nostre pensament ètic estava a l'alçada del repte que representava. El present llibre està motivat per dues preocupacions: quina és la influència dels canvis tecnològics accelerats en la nostra manera de saber? I la nostra responsabilitat respecte d'aquest saber, quina és?
  Internet i nosaltres no és un llibre "antitecnològic", sinó sobre l'ús que fem de les tecnologies, a partir de l'anàlisi dels fonaments filosòfics de la nostra forma digital de vida.

  Michael Patrick Lynch és escriptor i professor de Filosofia de la Universitat de Connecticut, on dirigeix l'Institut d'Humanitats i ha rebut la Medalla a l'Excel·lència de la Recerca de la Facultat d'Arts Liberals i Ciències.

  Autor/autora
  Traductor/traductora
  Ilustración de portada
  Diseño de la cubierta
  Diseño de la colección
  Colección
  Estudis Universitaris
  Materia
  Filosofía
  Idioma
  • Valencià
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478228164
  ISBN
  978-84-7822-816-4
  Páginas
  201
  Ancho
  13 cm
  Alto
  22 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  06-10-2019
  Número en la colección
  164
  Tapa blanda
  14,00 €

  Libros relacionados