IV Congrés d'Estudis de la Vall d'Albaida. Actes

  Benigànim 28-29 de novembre de 2014

  (Autor/autora) , (Editor) , (Editor) , (Editor) , (Diseño de la cubierta)

  Promoure, difondre, exposar, escoltar, dialogar, debatre, transmetre, acollir, reflexionar, retrobar... i molts més són els verbs que es poden conjugar en un congrés.

  Amb la publicació de les actes, el tanquem formalment, al mateix temps que s'obri un període de valoració del seu procés, contingut i efectes.

  A les actes del IV Congrés han tingut cabuda les aportacions de qualsevol branca del coneixement o de les arts, perquè entenem que aquest és el model que ofereix més possibilitats per a mostrar i conèixer els diferents estudis, aportacions, investigacions sobre la nostra comarca i des de mirades i punts de vista diferents però convergents, alhora que permet reflexionar sobre els diferents temes que importen, preocupen i ocupen no només a les valldalbaidines i valldalbaidins, sinó també a tots els valencians en l'acte de pensar i repensar el valor i funció de les comarques tradicionals en el món actual per a vertebrar millor aquest país com ens proposava Joan Fuster fa ja molts anys, precisament des de la nostra comarca.

  Autor/autora
  Editor
  Editor
  Editor
  Diseño de la cubierta
  Colección
  Estudis Comarcals
  Materia
  Historia Local
  Idioma
  • Valencià
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478226948
  ISBN
  978-84-7822-694-8
  Páginas
  732
  Ancho
  15 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  01-10-2016
  Número en la colección
  4
  Tapa blanda
  15,00 €

  Libros relacionados