Joaquín Rodrigo. Biografía

  (Autor/autora) , (Director de la colección)

  Joaquín Rodrigo (1901-1999) és, probablement, el compositor espanyol més important del segle vint i, sense dubte, el més escoltat de tots els temps. La  seua extensa obra abarca pràcticament tots els gèneres de la música clàssica, des de la simple cançó fins el poema simfònic, tot passant per concerts per a orquestra i diversos instruments solistes: piano, guitarra (una, dos i quatre), violí, violoncel, flauta i arpa. Sol·licitat pels millors directors d'orquestra, famosos solistes i grans editors, Joaquín Rodrigo, va composar una música moderna, original, fondament espanyola i respectuosa amb els cànons clàssics. La seua obra porta una marca personal inconfusible i arriba al seu cim amb el famosíssim Concierto de Aranjuez.

  Rodrigo es quedà cec als tres anys d'edat, però això no li va impedir viure una vida apassionant, tractar personatges extraordinaris, viatjar per tot el món i participar en esdevenimients històrics excepcionals, de la mà de Victoria Kamhi, la seua dona.

  Esta obra, rigorosament documentada, trenca les regles de l'ortodòxia en matèria de biografies i està escrita com una novel·la, que manté pendent el lector de principi a fi.

  Autor/autora
  Director de la colección
  Colección
  Biografia
  Materia
  Biografías
  Idioma
  • Castellano
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478226108
  ISBN
  978-84-7822-610-8
  Páginas
  391
  Ancho
  15 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  01-10-2011
  Número en la colección
  38
  Tapa dura
  20,00 €

  Libros relacionados