Menas, la infancia detrás de una etiqueta.

  Ser menor y extranjero no acompañado en la Comunitat Valenciana

  (Autor/autora) , (Dirección) , (Diseño de la cubierta) , (Diseño de la colección)

  Esta obra busca traçar un mapa, el que marca el camí invisible, tortuós i solitari que segueixen molts menors estrangers en el seu periple cap a la Comunitat Valenciana, i també el que els espera quan trepitgen les seues fronteres.

  El text conjumina un cor de veus: d'una banda, les d'una part important dels actors implicats en l'atenció a estos xiquets i jóvens des que apleguen fins que arriben a la majoria d'edat, i d’una altra, les seues en primera persona. 

  En de?nitiva, esta crònica busca ser el testimoni d'eixa infància a la qual es despulla de tota identitat ocultant-la sota una etiqueta: menes.

   

  Miriam Gómez Blanes (Alcoi, 1985) és periodista i criminòloga, titulada per la Universitat Complutense de Madrid (UCM) i per la d'Alacant (UA), màster en Escriptura Creativa i doctoranda en Periodisme en l’UCM. Ha treballat més de deu anys com a editora i redactora per a diferents mitjans i organitzacions nacionals i internacionals i està implicada en diversos projectes socials. El 2018, va ser una de les tres finalistes del V Premi Talent Jove de la Comunitat Valenciana en la categoria «Acció social».

  Autor/autora
  Dirección
  Diseño de la cubierta
  Diseño de la colección
  Colección
  Periodisme
  Materia
  Periodismo
  Idioma
  • Castellano
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478228980
  ISBN
  978-84-7822-898-0
  Páginas
  88
  Ancho
  13 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  09-09-2021
  Número en la colección
  7
  Tapa blanda
  10,00 €

  Libros relacionados