Simplemente es profesionalidad

  Historias de la Brigada Político Social de València

  (Autor/autora) , (Dirección) , (Diseño de la cubierta) , (Diseño de la colección) , (Ilustración de portada) , (Maquetación)

  La Brigada Político Social, la policia política del franquisme, va perseguir incansablement al conjunt de l'oposició a la dictadura, que va denunciar sistemàticament les tortures en comissaria. Des de la immediata postguerra va ser un instrument fonamental de la repressió franquista, però els seus principals agents, lluny de ser apartats després de l'arribada de la democràcia, van ser catapultats pels primers governs democràtics als més alts llocs de responsabilitat en el Ministeri de l'Interior. 

  Aquesta investigació periodística –basada en materials d'arxiu inèdits, testimoniatges de policies i de detinguts, autobiografies i sumaris judicials– narra per primera vegada qui eren els components de la Brigada Político Social a València, com actuaven i què va ser d'ells després de la dictadura.  Lucas Marco. Llicenciat en Sociologia i en Ciències Polítiques per la Universitat de València i màster en Història Contemporània i Món Actual per la Universitat de Barcelona. ha col·laborat amb mitjans com ara el diari Público o el digital linformatiu.com, entre d'altres. el seu treball és el resultat de la beca atorgada per la Unió de Periodistes Valencians i la Institució Alfons el Magnànim.

  Autor/autora
  Dirección
  Diseño de la cubierta
  Diseño de la colección
  Ilustración de portada
  Maquetación
  Colección
  Periodisme
  Materia
  Periodismo
  Idioma
  • Castellano
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478227983
  ISBN
  978-84-7822-798-3
  Páginas
  144
  Ancho
  13 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  2
  Fecha publicación
  01-10-2019
  Número en la colección
  1
  Tapa blanda
  10,00 €

  Reseñas

  Libros relacionados