Presentació - Vicent Andrés Estellés i la literatura a l'aula (CANCEL·LADA)

  • Data:02-04-2020
  • Hora:19:00
  • Lloc:Llibreria Fan Set
  • C/ de Sant Ferran, 12
  • València
  Presentació - Vicent Andrés Estellés i la literatura a l'aula (CANCEL·LADA)

  Aquest acte del Magnànim ha estat cancel·lat a causa de la crisi sanitària de la COVID-19.


  La Institució Alfons el Magnànim presentarà el proper dijous 2 d’abril el llibre “Vicent Andrés Estellés i la literatura a l’aula”, escrit per Aina Monferrer Palmer. L’acte tindrà lloc a les 19h a la Llibreria Fan Set (C/ de Sant Ferran, 12 – València). Hi participaran l’autora Aina Monferrer i el professor de la Universitat Jaume I Vicent M. Salvador. El llibre pertany a la collecció d'Estudis Universitaris dirigida per Josepa Cucó i Beatriz Santamarina. L'entrada com és habitual serà lliure i gratuïta fins completar l'aforament.


  Aina Monferrer analitza al seu llibre els elements de l'estil i la funció dels textos poètics de Vicent Andrés Estellés per a aproximar l'obra del burjassoter a les aules. S'hi recullen des de suggeriments fins a exemples, amb l’iobjectiu de conéixer en profunditat i utilitzar polièdricament textos literaris a l'aula, especialment poesia d'Estellés, i sobretot, des del punt de vista de l'educació discursiva.

  S’ ofereix una anàlisi pragmaestilística rigorosa de l'estil de Vicent Andrés Estellés, sovint en comparacions amb Ausiàs March. A més, s'hi trobaran reflexions, exemples i anàlisis sobre literatura i cultura del País Valencià, però sempre connectats amb altres anells més amples de l'entorn cultural que mostren una visió de conjunt sobre la literatura valenciana, actual i inserida en el món.

  Monferrer Palmer (Borriana, 1987). És llicenciada en Comunicació Audiovisual i Grau en Llengua i Literatura Catalanes, màster en Comunicació Intercultural i Enseyament de Llengües i màster de Professorat.