Jornada: Josep Palàcios, home de lletres

  • Data:13-06-2024
  • Hora:17:00
  • Lloc:Espai Joan Fuster
  • C/ Sant Josep, 8 – 10
  • Sueca
  Jornada: Josep Palàcios, home de lletres

  L’Espai Joan Fuster en col·laboració amb l'Ajuntament de Sueca i la Institució Alfons el Magnànim de la Diputació de València, organitzen el 13 de juny una jornada sobre Josep Palàcios, home de lletres.

  Aquesta jornada es desenvoluparà en l’Espai Joan Fuster (C/ Sant Josep, 8 – 10, Sueca) des de les 17 hores fins a les 20.15 hores, i comptarà amb la participació d'Antoni Furió, Joan Todó, Francecsca Cerdà, Adrià Pujol i Jaume C. Pons Alorda.

  L'obertura de la jornada es realitzarà a les 17 hores i comptarà amb la intervenció de:

  · Enric Estrela (Director del Magnànim)

  · Carme Gregori Soldevila (Càtedra Joan Fuster-UV)

  · Carme Pérez (Ajuntament de Sueca)

  · Salvador Ortells Miralles (coordinador de la jornada)

  Josep Palàcios (Sueca 1938) és un dels principals escriptors i editors del segle XX, amb una obra molt extensa. En 1958 va guanyar el premi València de Literatura-Poesia amb Les quatre estacions. En 1981, va publicar les narracions d’Ocells miralls juntament amb Manuel Boix, i eixe any va obtindre el premi de Crítica del País Valencià amb el poemari Devastació. En 1982 va publicar de nou amb Manuel Boix l'assaig Acròstic. En 1990 va escriure la narració AlfaBet amb la qual va obtindre el Premi de la Crítica Serra d’Or, i en 1991 el tríptic de Tirant lo Blanc amb el qual va guanyar el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians de Teatre.