Jornada sobre intel·ligència artificial

  • Data:16-05-2024
  • Hora:10:30
  • Lloc:Col·legi Major Rector Peset
  • Pl. Horno de San Nicolás, 4,
  • València
  Jornada sobre intel·ligència artificial

  Davant la irrupció d’eines dotades amb intel·ligència artificial (IA) avançada, així com la popularització de tecnologies de realitat augmentada i virtual, resulta necessari analitzar els escenaris presents i futurs en l’àmbit de la comunicació, el periodisme i la informació per tal de reflexionar sobre l’impacte i les possibilitats que ofereixen aquestes noves tecnologies.

  Amb aquest objectiu, La Institució Alfons el Magnànim de la Diputació de València junt Unió de Periodistes Valencians organitzen el dia 16 de maig, una Jornada sobre IA la qual comptarà amb l’experiència i els experts de ValgrAI (Valencian Graduate School and Research Network of Artificial Intelligence).

  Aquesta jornada es desenvoluparà en horari de matí i vesprada en les instal·lacions del Col·legi Major Rector Peset (Pl. del Forn de Sant Nicolau, 4, València).

  Programa:

  De matí, de 10:30 a 13:30 hores tindrà lloc una taula redona per parlar amb els experts en la matèria de la situació legal de la Intel·ligència Artificial (nova normativa europea aprovada), els reptes que suposa i els conflictes per a la nostra professió en l’àmbit de la propietat intel·lectual…

  De vesprada, de 16:30 a 19:30 hores, tindrà lloc un taller totalment pràctic per mostrar als i les periodistes com usar de manera eficient programes de IA que els ajuden en les seues tasques diàries.

  L’assistència és gratuïta, només cal fer la inscripció enviant un email a: administracio@unioperiodistes.org .

  El termini d’inscripcions s’obrirà el dilluns 6 de maig a les 9h del matí i finalitzarà en completar les places. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms i número d’associat/da (en cas de ser-ho). Les places són limitades i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

  DESCARREGA EL PROGRAMA COMPLET

  Pàgina Unió de Periodistes Valencians