La IAM i Bodegas Arráez presenten "Vino y sociedad"

  • Data:11-12-2020
  • Hora:19:00
  • Lloc:Bodegas Arráez
  • Polígono 6 parcela 386 Paraje Ciscar
  • La Font de la Figuera
  La IAM i Bodegas Arráez presenten "Vino y sociedad"

  La Institució Alfons el Magnànim-Centre d'Estudis i de Investigació junt a Bodegas Arráez presentaran el llibre "Vino y sociedad. Una invitación a la sociología del placer” de Benno Herzog, divendres que ve 11 de desembre a les 19 h a la Sala de Tastos de Cellers Arráez (La Font de la Figuera).

  En l'acte participaran l'autor, Benno Herzog, Enric Estrela (subdirector del Magnànim) i Toni Arráez (director de Bodegas Arráez i enòleg). Serà moderat per Ramon Mora.

  Places limitades amb reserva prèvia: 673 218 559

  El vi ocupa un lloc central en la nostra cultura. Tothom sap que el plaer de prendre’s una copa de vi augmenta en companyia. Sovint en comprem amb la idea d’establir o afermar vincles socials i, a diferència d’altres begudes, n’és objecte de conversa, debat i crítica. El vi és, en definitiva, una beguda fonamentalment social. No obstant això, fins ara no hi havia cap llibre al mercat castellanoparlant que analitzara aquest aspecte social del vi. Amb “Vino y sociedad”, la Institució Alfons el Magnànim publica el primer tractat dedicat en exclusiva a aquest component social del vi.

  Benno Herzog és professor titular del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València. És especialista en teoria i metodologia sociològica. És director del Grup d'Investigació sobre Teoria Crítica. Les seues línies d'investigació se centren en la crítica social i teories crítiques de la societat, anàlisi i teories del discurs, racisme i discriminació.