Presentació - Anuari Cultural Valencià 2020

  • Data:07-07-2021
  • Hora:18:00
  • Lloc:Aula Magna CC La Nau
  • Universitat, 2
  • València
  Presentació - Anuari Cultural Valencià 2020

  La Universitat de València acull la presentació de l 'Anuari Cultural Valencià 2020, coedició de la Institució Alfons el Magnànim i Eina Cultural,en el marc d'un seminari de periodisme cultural.

  L'estudi també inclou un reportatge sobre periodisme cultural elaborat per la periodista de la Universitat de València - UV Magda R. Brox, qui va parlar d'aquest tema amb personalitats com Adolf Beltrán (elDiario.es), Carlos Garsán (Culturplaza), Ana Mansergas (Radio Valencia cadena SER), Ferran Bono (El País), Montse Catalá (À Punt), Carmen Velasco (Las Provincias) o Joan Carles Martí (Levante-EMV). 

  Per complementar aquest estudi, i en el marc del cicle WebinarsLaNau, l'Observatori Cultural de la Universitat de València celebra el seminari 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗶 𝗠𝗶𝘁𝗷𝗮𝗻𝘀 𝗱𝗲 𝗖𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮𝗰𝗶𝗼́: 𝘂𝗻 𝗯𝗶𝗻𝗼𝗺𝗶 𝗶𝗺𝗽𝗿𝗲𝘀𝗰𝗶𝗻𝗱𝗶𝗯𝗹𝗲 𝗽𝗲𝗿 𝗹𝗮 𝗻𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮 𝘀𝗮𝗹𝘂𝘁 𝗱𝗲𝗺𝗼𝗰𝗿𝗮̀𝘁𝗶𝗰𝗮 amb Eduardo Guillot, director Artístic de Mostra de València, Magda R. Brox, periodista de la Universitat, Iván López, gestor i consultor cultural i Carme Ripollés, fotoperiodista. 

  Reserva prèvia: https://events.fundacio.es/e/656