Presentació: Camins d'incertesa i frustració

  • Data:26-01-2023
  • Hora:10:30
  • Lloc:FCEE - Sala Ernest Lluch
  • C/ de Sant Vicent del Raspeig, s/n
  • Alacant
  Presentació: Camins d'incertesa i frustració

  El pròxim dijous  26 de gener, dins del programa II Congrés de Sociologia de l'AVS, a les 10.30 hores es presentarà el llibre Camins d'incertesa i frustració. Els classes mitjanes valencianes (2004-2018), de la Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació.

  L'acte se celebrarà en la Universitat d'Alacant (C/ de Sant Vicent del Raspeig, s/n, Alacant).

  Intervindran a l'esdeveniment Víctor Agulló Calatayud, Rafael Castelló-Cogollos (autor) i Vicent Flor i Moreno (moderador).

  Rafael Castelló-Cogollos (Carcaixent, Ribera Alta, 1964) és professor del Departament de Sociologia i Antropologia Social i director del Servei de Llengües i Política Lingüística de la Universitat de València. Imparteix docència sobre tècniques quantitatives d’investigació social i sobre l’estructura social del País Valencià. És llicenciat en Economia (1986) i doctor en Sociologia (1999). Les seues investigacions se centren en les identitats col·lectives territorials i les pràctiques lingüístiques, en la sociologia de la participació política i social i en l’estructura social de les desigualtats. Ha publicat en múltiples obres col·lectives sobre aquestes qüestions, i també articles d’investigació en Revista Española de Investigaciones Sociológicas, Catalan Journal of Communication and Cultural Studies, Arxius de Ciències Socials, Debats i Revista Española de Sociología, entre altres. Ha format part d’equips d’investigació en projectes de R+D+i finançats pel Ministeri de Ciència i Innovació sobre la precarietat vital i les respostes socials emergents a les crisis.