Presentació - col·lecció Descobrim

  • Data:18-11-2021
  • Hora:19:00
  • Lloc:Centre Cultural La Beneficència
  • Corona, 32
  • València
  Presentació - col·lecció Descobrim

  La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació presenta els llibres Salud y sistema sanitario en la Comunitat Valenciana, de María Eugenia González Sanjuán, La sociedad del conocimiento en la Comunitat Valenciana, d'Antonio Marín García, José Manuel Pastor Monsálvez i Lorenzo Serrano Martínez, números 6 i 7 respectivament de la col·lecció Descobrim del Magnànim.

  L'acte tindrà lloc dijous 18 de novembre a les 19 h, al Centre Cultural La Beneficència amb la participació de María Eugenia González Sanjuán, José Manuel Pastor Monsálvez i Antonio Ariño (director de la col·lecció).

  Salud y sistema sanitario en la Comunitat Valenciana analitza més de cent indicadors, l'estat de salut i els estils de vida, la morbiditat, la longevitat i les causes de defunció, la despesa pública en salut, els recursos humans i materials de la nostra xarxa sanitària pública o l'accessibilitat i l'opinió de la ciutadania sobre el funcionament del sistema sanitari, a través d'estadístiques i enquestes oficials, per a realitzar un diagnòstic i identificar els principals assoliments i els grans reptes.

  La sociedad del conocimiento en la Comunitat Valenciana analitza l'avanç de la societat del coneixement en la Comunitat Valenciana des de la perspectiva de la seua evolució temporal i comparada amb el conjunt d'Espanya i altres regions. El treball finalitza valorant les repercussions econòmiques que l'avanç de la societat del coneixement suposa per a l'economia.