Presentació - Isabel-Clara Simó. Una veu lliure i compromesa

  • Data:06-05-2021
  • Hora:19:00
  • Lloc:Centre Cultural La Beneficència
  • Corona, 32
  • València
  Presentació - Isabel-Clara Simó. Una veu lliure i compromesa

  La Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació presenta el proper dijous 5 de maig al Centre Cultural La Beneficència el llibre Isabel-Clara Simó Una veu lliure i compromesa de Jordi Tormo Santonja, coedició amb l'editorial Ara Llibres.

  A més de l'autor, intervindran M. Josep Amigó (vicepresidenta de la Diputació de València), Joan Carles Girbés (director editorial d'Ara Llibres i Amsterdam) i Núria Cadenes (escriptora i autora del pròleg del llibre). L'entrada serà gratuïta amb aforament limitat i amb reserva prèvia en el següent correu electrònic: activitats.magnanim@dival.es.

  Isabel-Clara Simó. Una veu lliure i compromesa reconstrueix els inicis de l’autora, les seves lluites, els seus vincles i la seva relació amb altres creadors com Montserrat Roig, Maria Aurèlia Capmany, Pilar Aymerich, Ovidi Montllor, Antoni Miró, Salvador Dalí o Joan Fuster, entre molts d’altres. El resultat és aquest petit tresor ple de fotografies i records, que recull les últimes confessions d’Isabel-Clara Simó i ens descobreix el seu vessant més personal i la profunditat del seu llegat.