Presentació - La vida precària

  • Data:21-04-2021
  • Hora:19:00
  • Lloc:Centre Cultural Mario Monreal
  • Romà, 9
  • Sagunt
  Presentació - La vida precària

  L'Ajuntament de Sagunt presenta el llibre La vida precària d'Antoni Gómez, coedició de la Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació i Lletra Impresa.

  L'acte tindrà lloc el dimecres 21 d'abril a les 19 hores en el Centre Cultural Mario Monreal. A més de l'autor, Antoni Gómez (periodista, escriptor i crític literari), intervindran Asun Moll (regidora de Cultura, Festes i Cultura Popular de l'Ajuntament de Sagunt), Julio Monreal (periodista i director general de relacions institucionals del diari Levante-EMV). M. Josep Amigó (vicepresidenta de la Diputació de València) i Juli Capilla (editor de Lletra Impresa). 

  La vida precària. Cròniques d’un temps d’incertesa és un recull de setanta articles publicats al diari Levante-emv que conformen un lúcid diagnòstic del temps que vivim des de l’òptica del periodisme i de l’anàlisi sociològica de l’actualitat. Amb una mirada perspicaç i rigorosa, l’autor cerca entre les ombres de la superfície més immediata una mica de llum que aporte claredat a una època en què hem perdut les certeses i les seguretats, i on la precarietat sembla haver-se instal·lat en les societats contemporànies, enmig d’una globalització massa sovint unidireccional i discriminatòria.