Presentació - Manuel Boix. La forja d'un pintor

  • Data:30-09-2021
  • Hora:19:00
  • Lloc:Centre Cultural La Beneficència
  • Corona, 36
  • València
  Presentació - Manuel Boix. La forja d'un pintor

  La Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació presentarà el proper dijous 30 de setembre el llibre Manuel Boix. La forja d'un pintor de Martí Domínguez, al Centre Cultural La Beneficència. A l'acte participaran l'autor Martí Domínguez, Manuel Boix i la vicepresidenta de la Diputació de València M. Josep Amigó.

  Manuel Boix (l'Alcúdia, 1942) és un artista amb una singular, dilatada i coherent trajectòria artística, reconeguda internacionalment. La seua producció abraça el camp de la pintura, l'escultura, l'obra gràfica i la il·lustració. Vistes en conjunt, a més de testimoni d’un domini gairebé inabastable de tècniques i recursos compositius -on impera el detallisme i la precisió-, les seues creacions són un referent ineludible de la producció cultural contemporània del País Valencià.

  Amb aquest assaig biogràfic que obri la nova col·lecció Vides d’Art, el reconegut escriptor Martí Domínguez (Madrid, 1966) segueix l’estratègia discursiva de Marcel Proust. I hi evoca enels lectors unes “sensacions d’art”, a través de les quals assoleix magistralment –amb una prosa viva i franca- el repte de resseguir el coratjós periple existencial en què es forja un pintor. Això és, un revolucionari. Un rebel.

  Més informació del llibre