Presentació - Manuel Boix. La forja d'un pintor

  • Data:09-06-2021
  • Hora:20:00
  • Lloc:Saló d’actes de la Casa de Cultura
  • Pl. del Tirant Lo Blanc
  • L’Alcúdia
  Presentació - Manuel Boix. La forja d'un pintor

  La Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació i l'Ajuntament de L'Alcúdia presentaran el proper dimecres 9 de juny Manuel Boix. La forja d'un pintor de Martí Domínguez al Saló d’actes de la Casa de Cultura de L’Alcúdia

  A l'acte participaran l'autor Martí Domínguez, Andreu Salom, alcalde de L'Alcúdia i vicepresident del Magnànim, Manuel Boix i el director del Magnànim Vicent Flor.

  Manuel Boix (l'Alcúdia, 1942) és un artista amb una singular, dilatada i coherent trajectòria artística, reconeguda internacionalment. La seua producció abraça el camp de la pintura, l'escultura, l'obra gràfica i la il·lustració. Vistes en conjunt, a més de testimoni d’un domini gairebé inabastable de tècniques i recursos compositius -on impera el detallisme i la precisió-, les seues creacions són un referent ineludible de la producció cultural contemporània del País Valencià.

  Amb aquest assaig biogràfic que obri la nova col·lecció Vides d’Art, el reconegut escriptor Martí Domínguez (Madrid, 1966) segueix l’estratègia discursiva de Marcel Proust. I hi evoca enels lectors unes “sensacions d’art”, a través de les quals assoleix magistralment –amb una prosa viva i franca- el repte de resseguir el coratjós periple existencial en què es forja un pintor. Això és, un revolucionari. Un rebel.

  Més informació del llibre