Presentació: Pavana per a un infant difunt

  • Data:02-12-2022
  • Hora:19:00
  • Lloc:Centre de Cultura Ca Don José
  • Carrer Diputació, 1
  • Canals
  Presentació: Pavana per a un infant difunt

  Presentació del llibre Pavana per a un infant difunt, Premi València Alfons el Magnànim de Narrativa en Valencià 2022 de la Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació, de Vicent Enric Belda.

  L'acte se celebrarà al Centre de Cultura Ca Don José, al Carrer Diputació, 1 de Canals, el pròxim divendres 2 de desembre a les 19 h. Presenten l'autor i l'escriptor Jose E. Calero

  Amb aquesta novel·la policíaca, Vicent Enric Belda aposta per la narrativa d’adults a través d’un doble crim. El llenguatge acurat i l’estil directe conformen una obra plena de referències literàries, on el lector podrà conèixer els costums de la societat de l’època i l’ambient d’una ciutat, València, en plena ebullició, en un temps marcat per les personalitats antagòniques del ja vell Teodor Llorente Olivares i d’un jove Vicent Blasco Ibáñez. 

  Vicent Enric Belda (Agullent, 1962) és un escriptor amb una llarga trajectòria literària. La seua novel·la La llegenda de l’amulet de jade va ser escollida per als White Ravens, la selecció que fa la biblioteca de Munic de les obres infantils i juvenils més destacades d’arreu del món. Ha guanyat altres premis literaris, com ara el Samaruc i el Premi Vicent Silvestre, en dues ocasions, el Fundació Bancaixa amb la seua novel·la Les ombres del bosc o el Premi Literari de Narrativa Juvenil Enric Valor. També ha obtingut premis en narrativa curta, com el Tinet o el Felipe Ramis.