Presentació - Rondalles i altres veritats

  • Data:07-07-2021
  • Hora:19:00
  • Lloc:Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC)
  • Sant Ferran, 12
  • València
  Presentació - Rondalles i altres veritats

  Presentació del llibre Rondalles i altres veritats, premi València Nova de Poesia 2020, de Laia Fontana, dimecres 7 de juliol a les 19 h a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC).

  Amb la participació d'Inmaculada Cerdà Sanchis (acadèmica de l'Académia Valenciana de la Llengua), Pau Santacreu Berenguer (catedràtica de Valencià en Educació Secundària) i Vicent Flor (director del Magnànim). I selecció poètica recitada per Vicent Camps Paricio.

  L'obra de Laia Fontana destaca pel seu afany de recuperar la tradició cultural i literària popular més nostra i per l'encert amb el to amb què diu les coses. A més, els seus versos curts fan la lectura de l'obra àgil i li donen una estil literari que s'aproxima al món de les cançons.

  Laia Fontana (Alzira, 1986) és doctora en Biologia per la Universitat de València i professora de cicles de formació professional de la branca sanitària. Ha participat en nombrosos recitals de poesia, ha publicat relats breus en periòdics digitals i ha col·laborat en diversos llibrets de falla. A més, juntament amb la cantant Mara Aranda, és autora de la lletra de la cançó Senyoreta (inspirada en un poema inèdit de la mateixa Laia).