Presentació: Un os al Marroc

  • Data:20-10-2022
  • Hora:19:00
  • Lloc:Restaurant Saborós
  • Gran Via de Lluís Companys, 213
  • Premià de Mar
  Presentació: Un os al Marroc

  El 20 d'octubre Andana Gràfica i la llibreria Vapor Vell organitza una presentació de l'obra guanyadora del Premi València de Novel·la Gràfica 2021 Un os al Marroc, de Lluc Silvestre i Mr. Ed,al restaurant Saborós de Premià de Mar. La presentació comptarà amb la participació dels autors.

  Lluc Silvestre (Barcelona, 1973) llicenciat en Antropologia Sociocultural va acabar especialitzant-se en el sector musical. Ha exercit com a etnòleg dirigint la Secció d’Etnologia del Musée de Poitiers a França. També ha treballat a diferents festivals de música a França, Aragó i Catalunya. Actualment promociona la música internacionalment des d’una institució pública. Un os al Marroc és una obra biogràfica i el seuprimer treball literari, amb què va guanyar el Premi València de Novel·la Gràfica 2021 de la Institució Alfons el Magnànim al costat de Mr. Ed.

  Mr. Ed (Buenos Aires, 1971) pseudònim artístic sota el qual es troba Edgardo Carosia, comunicador visual que es va traslladar a Barcelona el 1998. Ha treballat com a il·lustrador i dissenyador en diferents campanyes de publicitat il·lustrant llibres, revistes i diaris a França, Espanya, Mèxic i Argentina. També ha treballat al món de l’animació, i és autor de còmics. És cofundador i editor de la col·lecció de còmic infantil Mamut. Va guanyar juntament amb Lluc Silvestre el Premi València de Novel·la Gràfica 2021 de la Institució Alfons el Magnànim.