Presentació: V Congrés d'Estudis de la Vall d'Albaida

  • Data:17-05-2024
  • Hora:19:30
  • Lloc:Auditori Municipal de Castelló de Rugat
  • C/ Sant Vicent, 21
  • Castelló de Rugat
  Presentació: V Congrés d'Estudis de la Vall d'Albaida

  La Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació es complau a convidar-vos a la presentació del llibre V Congrés d'Estudis de la Vall d'Albaida. Castelló de Rugat, 1 i 2 d'abril de 2022.

  Es presentarà el divendres 17 de maig, a les 19.30 hores i a l'Auditori Municipal de Castelló de Rugat. L'acte comptarà amb la presència de la vicepresidenta primera de la Diputació, Natàlia Enguix; el president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, Ismael Sanvíctor; l'alcaldessa de Castelló de Rugat, Vicenta Boscà; i el president de l’Institut d’Estudis de la Vall d'Albaida, Joan J. Torró.

  Ara, amb la publicació de les actes, recollim les aportacions fetes en aquell congrés, viscut els dies 1 i 2 d’abril de 2022 a Castelló de Rugat.

  Hi trobareu aportacions de moltes branques del coneixement i les arts, seguint un model de congrés que ofereix més possibilitats d’acollir i difondre, des de punts de vista diversos, dins i fora de la comarca, els diferents estudis, aportacions i investigacions sobre la Vall d’Albaida

  El volum el coordinen Josep Albinyana i Josep Garcia, i aplega trenta-sis treballs d’investigació a càrrec de nombrosos especialistes que s’endinsen en un ventall que contempla des del medi ambient a la indústria i el canvi climàtic, tot passant per la història, el patrimoni cultural, l’educació, la música o el despoblament, entre molts altres.