Signatura del llibre: La calle de las Comedias

  • Data:28-04-2024
  • Hora:18:00
  • Lloc:Fira del Llibre
  • Caseta 108
  • València
  Signatura del llibre: La calle de las Comedias

  Dins del programa d’activitats de la Fira del Llibre de València, que se celebrarà del 25 d’abril al 5 de maig, la Institució Alfons el Magnànim – Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació organitza l'acte de la signatura del llibre La calle de las Comedias. Antología de artículos de Vicente Muñoz Puelles.

  La signatura del llibre es celebrarà el pròxim diumenge 28 d’abril a partir de les 18:00 hores a la Fira del Llibre de València, Jardins de Vivers (Caseta 108), i comptarà amb la participació del autor Vicente Muñoz Puelles.

  El llibre recull una àmplia selecció dels articles que l'escriptor i novel·lista Vicente Muñoz Puelles (1948) va publicar, fonamentalment en els diaris Levante-EMV i El País de la Comunitat Valenciana, entre els anys noranta del segle passat i les dues primeres dècades d'aquest.

  En aquests articles triats, ordenats i prologats per l'autor, que amb freqüència traspassen la frontera entre el periodisme i la narrativa de ficció, el lector trobarà molts dels temes favorits de Vicente Muñoz Puelles: la passió pels llibres, la infància perduda, els animals exòtics, el cinema mut, els fantasmes, la teratologia, l'amor pel macabre, l'erotisme i l'enyorança d'una ciutat que mai va ser, i algunes de les seues qualitats literàries: l'humor soterrat, la imaginació desmesurada, l'originalitat temàtica, l'elegància verbal i l'amor per la prosa.

  Vicente Muñoz Puelles (València, 1948) és autor de 268 llibres, publicats en editorials españoles i estrangeres, amb els quals ha guanyat nombrosos premis, entre ellos el Sonrisa Vertical (1980) per Anacaona; l’Azorín (1993) per La emperatriz Eugenia en Zululandia; el Nacional de Literatura Infantil y Juvenil (1999), per Óscar y el león de Correos; el Premio Anaya Infantil y Juvenil (2004 i 2014), i el Premi de les Lletres de la Generalitat Valenciana (2018) per tota la seua obra. També ha obtingut en tres ocasions el Ciutat de València, i altres tres el Premi de la Crítica de la Comunitat Valenciana.