Vermut poètic de Contracció i Getabako

  • Data:20-01-2024
  • Hora:12:00
  • Lloc:Llibreria Ambra
  • Av. d'Alacant, 12
  • Gandia
  Vermut poètic de Contracció i Getabako

  Vermut poètic a propòsit de Contracció (Premi València Alfons el Magnànim de Poesia en Valencià 2023) i Getabako (Premi València Nova Alfons el Magnànim de Poesia en Valencià 2023): entre la quotianitat i el canvi.

  Hi participaran les autores, Raquel Casas i Esther Climent, acompanyades de les poetesses Teresa Pascual i Maria Josep Escrivà, i l’editor Marc Senabre.

  El acte se celebrarà el pròxim dissabte 20 de gener a les 12:00 hores, en la Llibreria Ambra (Av. D’Alacant, 12, Gandía),

  L'entrada serà lliure i gratuïta fins a completar l'aforament.

  Contracció

  Els poemes de Contracció de Raquel Casas Agustí exploren les múltiples capes de la nostra existència alhora que conviden a reflexionar sobre les contradiccions de la naturalesa humana, sobre les decepcions i, en última instància, sobre la complexitat i fragilitat de les relacions personals. I tot això amb un estil directe, penetrant i una autenticitat captivadora plena d'imatges poderoses que combinen dolor i bellesa en perfecte equilibri.

  Getabako

  Getabako és l'armariet on es desen les sabates abans d'entrar en una casa japonesa. El poemari, per tant, ens demana descalçar-nos per a entrar i resseguir les passes de fusta sobre el tatami. Un poemari que treballa el haiku i la tanka i altres formes poètiques nipones tradicionals.