Del Artesano al Diseñador

  150 años de la Escuela de Artes y Oficios de Valencia

  (Autor/autora)

  Maota Soldevilla Liaño, és llicenciada en Història de l'Art i professora en Filosofia per la Universitat d'Estudis Generals de València. Des de 1982 és professora de la assignatura d'Història de l'Art en l'Escola d'Arts i Oficis de València, on fou Secretaria i Subdirectora, càrrec des del qual coordinà la programació de la Sala d'Exposicions Museo, els cursos de perfeccionament del professorat i els treballs de col·laboració amb institucions i empreses. Fruit d'aquestes col·laboracions és la participació de l'Escola en la realització dels Tallers Didàctics de l'IVAM i en els primers tallers d'Òpera del Palau de la Música de València.

  També fou professora en les Escoles d'Arts i Oficis de Terol i Castelló. En aquesta última, participà en l'equip directiu que en 1984 la posà en funcionament, amb el càrrec de Secretaria i, posteriorment, atenent la Prefectura d'Estudis.

  Col·labora freqüentment amb el Col·legi Oficial de Decoradors i Dissenyadors d'Interior de la Comunitat Valenciana, mitjançant la seua participació en tertúlies professionals i taules redones.

  Té publicats escrits sengles escrits respecte a l'ensenyament de disseny al catàleg de l'exposició Arte e Industria, organitzades per les Escoles d'Arts Plàstiques i Disseny de la Comunitat Valenciana en 1994 al Club Diario Levante, i en el catàleg de la mostra Proyectos y Prototipos; el diseño en la Escuela de Artes y Oficios de Valencia, al Centre Cultural Bancaixa en 2000.

  Autor/autora
  Col·lecció
  Formas Plásticas
  Matèria
  Arts i Disseny
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478223084
  ISBN
  978-84-7822-308-4
  Pàgines
  155
  Ample
  22 cm
  Alt
  28 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-10-2000
  Número de la col·lecció
  5
  Tapa blana
  €15,00

  Llibres relacionats