Desde la Noche y la Niebla

  Aus Nacht und Nebel

  (Autor/autora) , (Autor/autora) , (Diseño y maquetación) , (Traductor/traductora)

  En Desde la noche y la niebla, Artur Heras i Anacleto Ferrer aborden, mitjançant imatges artístiques i els textos que les glossen, les relacions entre el nazionalsocialisme i el franquisme en els moments més foscos del segle xx i ens recorden —com apunta Luis García Montero en el seu pròleg al llibre— «que la velocitat a què s'expandeix la foscor és sempre major que la velocitat de la llum» i «que certs avisos sempre són actuals».

  Artur Heras és un artista espanyol amb una trajectòria internacional àmplia i reconeguda en el camp de la pintura i l'escultura. El disseny gràfic i la il·lustració de llibres són, amb el comissariat d'exposicions, altres apartats destacables de la seua activitat. Ha creat cartells de cinema, teatre i exposicions.

  Anacleto Ferrer és catedràtic d'Estètica i Teoria de les Arts en la Universitat de València. Autor, coautor, traductor i editor de més d'una vintena de llibres sobre filosofia, literatura, art i cinema, ha publicat nombrosos articles d'investigació en revistes nacionals i internacionals.

  Autor/autora
  Autor/autora
  Diseño y maquetación
  Traductor/traductora
  Col·lecció
  Fora de Col·lecció. Instituto Cervantes Bremen
  Matèria
  Arts i Disseny
  Idioma
  • Castellano; Alemán
  Idioma original
  • Alemán
  Editorial
  Instituto Cervantes Bremen / El Magnànim
  EAN
  9788478220199
  ISBN
  978-84-7822-019-9
  Pàgines
  97
  Ample
  17 cm
  Alt
  21 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-09-2022
  Tapa dura
  €18,00