Discursos académicos de arquitectura. (Volumen I)

  (Autor/autora) , (Director de la col·lecció) , (Disseny de la coberta) , (Disseny de la coberta)

  Una part de l'activitat acadèmica de la Real de Bellas Artes de San Carlos de València, van ser els discursos d'obertura de curs, de clausura o de presa de possessió d'algun dels seus membres. El nombre dels discursos acadèmics que hem recollit sobrepassa els cent i la seua temàtica és molt diversa.

  En aquest primer volum de discursos acadèmics incloem tres de tema arquitectònic escrit, el primer, per l'arquitecte Manuel Fornés y Gurrea, que va parlar al voltant de La utilidad de la Arquitectura civil e hidráulica, mostrant-se l'autor com un perfecte professional, coneixedor de tots els recursos del bon construir.

  El segon és el de José Camaña Laymón, el qual amb el tema del Carácter progresivo de la Arquitectura como Bella Arte manté la seua particular visió del progrés de l'Arquitectura.

  El tercer, de José Mª Belda, un dels arquitectes valencians d'obra més abundant, versa al voltant de l'Arquitectura contemporánea. En ell es poden comprovar els seus punts de vista molt personals, sovint enfrontats als de Camaña, com de fet va ocórrer en la vida real. Junts ara, ambdós discursos poden donar una idea de la riquesa intel·lectual dels nostres dos professionals.

  Autor/autora
  Director de la col·lecció
  Disseny de la coberta
  Disseny de la coberta
  Col·lecció
  Fundamentos
  Matèria
  Filosofia
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478223169
  ISBN
  978-84-7822-316-9
  Pàgines
  124
  Ample
  15 cm
  Alt
  22 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  03-10-2000
  Número de la col·lecció
  3
  Tapa dura
  €12,00

  Llibres relacionats