Discursos académicos de arquitectura. (Volumen II)

  (Autor/autora) , (Director de la col·lecció) , (Disseny de la coberta) , (Disseny de la coberta)

  Un part de l'activitat acadèmica de la Real de San Carlos de València, van ser els discursos d'obertura de curs, de clausura o de presa de possessió d'algun dels seus membres. El nombre dels discursos acadèmics els quals hem arreplegat sobrepassa els cent i la seua temàtica és molt diversa.

  En aquest segon volum s'inclouen els de José Ortíz y Sanz; Elogio y defensa de la Arquitectura; José Vilanova y Piera, enginyer de Mines i acadèmic: Carácter positivista de la Arquitectura en el siglo XIX; Vicente Ferrer Soriano, arquitecte: Sobre la construcción de los teatros, i Javier Goerlich Lleó, arquitecte, Alto valor del empleo de la vegetación en la futura urbanización de nuestra ciudad.

  Ortíz y Sanz és un consumat especialista en Vitruvio; José Vilanova y Piera es planteja les contradiccions entre l'antiga arquitectura i el positivisme del temps en el qual viu; Vicente Ferrer demostra els seus profunds coneixements al voltant una parcel·la molt específica de la arquitectura; Javier Goerlich introdueix el tema de la arquitectura paisatgista, amb especial dedicació a l'urbanisme de la ciutat de València.

  Autor/autora
  Director de la col·lecció
  Disseny de la coberta
  Disseny de la coberta
  Col·lecció
  Fundamentos
  Matèria
  Filosofia
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478223275
  ISBN
  978-84-7822-327-5
  Pàgines
  135
  Ample
  15 cm
  Alt
  22 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  04-10-2000
  Número en la col·lecció
  3
  Tapa dura
  €12,00

  Llibres relacionats