El concepto de persona y amistad en Pedro Laín Entralgo. Su formación en Valencia

  (Autor/autora) , (Pròleg)

  En l'actualitat el concepte de persona ha arribat a ser d'extraordinària importància per a la societat. Té aquest concepte un gran potencial de desenvolupament encara no acabat ni entrevist, abarcant dimensions filosòfiques, jurídiques, pedagògiques, crítiques i ètiques. Entre els desafiaments que les ciències de la vida i les ciències socials plantejen a la filosofia, el més important és el de la vida personal. Tant el seu inici, com el seu final han sigut analitzats amb tot tipus de detall en l'obra de Pedro Laín Entralgo.

  Aquest llibre descriu el valor d'aquest concepte i el seu desenvolupament en una de les figures més emblemàtiques de la cultura espanyola del segle XX. Pedro Laín, format a València, especialment al Col·legi Major San Juan de Ribera de Burjassot, posseeix una amplia i fecundíssima obra.

  Francisco Roger Garzón és doctor en Filosofia, mestre i infermer. Ha sigut funcionari de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana. En l'actualitat és investigador en els camps de la Filosofia del dret, motal i polític, així com de la bioètica.

  Autor/autora
  Pròleg
  Col·lecció
  Fora de Col·lecció
  Matèria
  Estudis Generals
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478225989
  ISBN
  978-84-7822-598-9
  Pàgines
  567
  Ample
  17 cm
  Alt
  23 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-10-2011
  Tapa blana
  €17,00

  Llibres relacionats