El Diseño

  150 años entre la teoría y la práctica

  (Autor/autora) , (Editor) , (Director de la col·lecció)

  Entre els dies 15 d'abril i 1 de juny de 1999, es celebrà un seminari, amb el mateix títol d'aquesta publicació, en el Centre Cultural de la Beneficència dins dels cicles organitzats per l'Institut de Creativitat de la Universitat de València. Aquest seminari fou programat i gestionat per un equip de professors de l'Escola d'Arts i Oficis de València.

  Orientades a estudiants universitaris sense relació directa amb el Disseny, les sessions del Seminari es desenvoluparen per part de vint-i-cinc ponents diferents. Aquests procedeixen de l'Escola d'Arts i Oficis de València i de l'Escola Elisava de Barcelona els teòrics, i els professionals són destacats dissenyadors de la Comunitat Valenciana.

  Ara tenim l'oportunitat de replegar la major part de la documentació del Seminari en una edició que difonga i faça accessible aquest treball d'investigació i presentació. Sens dubte que es configura com una referència bàsica. Per una banda representa l'estat actual tant de la realitat professional com de la reflexió teòrica al voltant del Disseny des de la perspectiva de la contribució a aquest camp per part tant dels autors com dels investigadors valencians. Per altra banda s'afegeix el fet de que l'enfocament de correlació entre la reflexió teòrica i l'experiència pràctica en el camp del Disseny, malgrat de ser una preocupació recurrent, té precedents escassos i ja certament clàssics, per no dir trasnuitats.

  Autor/autora
  Editor
  Director de la col·lecció
  Col·lecció
  Formas Plásticas
  Matèria
  Arts i Disseny
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478223343
  ISBN
  978-84-7822-334-3
  Pàgines
  207
  Ample
  22 cm
  Alt
  28 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  05-10-2000
  Número en la col·lecció
  10
  Tapa blana
  €15,00

  Llibres relacionats