El jardín de las delicias

  Premio Valencia 2014 de narrativa en castellano

  (Autor/autora)

  A Mateo —periodista descregut en una revista de fenòmens paranormals- tot al seu voltant li fa saber que ja ha arribat a eixa serena decadència que és la maduresa.

  Però una estranya oferta laboral —un productor de televisió vol que realitze les entrevistes prèvies als participants del seu pròxim reality show- i la arribada d'una inesperada invitació a un congrés en Madrid, el posa en contacte amb una sèrie de personatges i estranys fets que descol·loquen la seua vida i l'obliguen a decidir què risc està disposat a córrer si vol desvetlar el misteri que els rodeja.

  Missatges codificats, personatges ambigus, claus ocultes... Raúl González Nava maneja amb precisió els elements de la novel·la d'aventures, però en El jardín de las delicias el protagonista és un home com qualsevol de nosaltres, algun que sols necessita que el desig torne a guiar la seua vida. I es que aquesta novel·la, amb altes dosis d'humor, encobreix amb una enrevessada trama una emocionant reflexió sobre l'inconformisme i el dret a no renunciar.

  Autor/autora
  Col·lecció
  Premi Institució Alfons El Magnànim - Narrativa en Castellano. Lengua de Trapo
  Matèria
  Literatura Narrativa
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Lengua de Trapo
  EAN
  9788483812150
  ISBN
  978-84-8381-215-0
  Pàgines
  506
  Ample
  14 cm
  Alt
  21 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-10-2014
  Número de la col·lecció
  198

  Llibres relacionats