Faust Hernández Casajuana. Teatre

  (Autor/autora) , (Edició, introducció i notes) , (Edició, introducció i notes) , (Director de la col·lecció) , (Correcció)

  El 21 de juny de 1992 va morir Joan Fuster (havia nascut el 23 de novembre de 1922) a sa casa de Sueca, en el número 10 del carrer de Sant Josep. El sobtat sentiment d'orfandat que produeix la mort d'un dels seus pensadors més preclars a tot societat en què es valora la cultura de la intel·ligència, en l'entorn d'aquesta Biblioteca d'Autors Valerncians, que perdia en Fuster el seu impulsor primigeni i el garant permanent de la seua trajectòria, hem volgut que fes lloc tot seguit, sense cap defallença, a la determinació i el compromís de mantenir-hi viu el mateix esperit que ell li donà, d'il·lusionat servei a la difusió entre els valencians del nostre secular patrimoni literari.

  Josep Iborra, autor del pròleg de la present edició, és un excel·lent coneixedor de l'obra literària de Fuster, que ell contribuí a fer més àgilment manejable amb un llibre de títol expressiu: Fuster portàtil (1982). En el breu estudi inclòs ací, proporciona al lector una clara introducció a les línies mestres del pensament fusterià. 

  Autor/autora
  Edició, introducció i notes
  Edició, introducció i notes
  Director de la col·lecció
  Correcció
  Col·lecció
  Biblioteca d'Autors Valencians
  Matèria
  Teatre
  Idioma
  • Valencià
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478220861
  ISBN
  978-84-7822-086-1
  Pàgines
  267
  Ample
  11 cm
  Alt
  18 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-07-1993
  Número de la col·lecció
  28
  Tapa blana
  €9,61

  Llibres relacionats