Introducción y comentario a Hyperprism de Edgard Varèse

  (Autor/autora)

  El present llibre és una aproximació al món sonor d'Edgard Varèse (1883-1965) a partir del comentari d'Hyperprism (1923). On s'estudien els trets compositius característics de Varèse, tant de la seua obra com del seu pensament musical.
  El volum conté una contextualització històrica d'Edgard Varèse, de les seues arrels, les seues influències, el seu rol com a compositor en relació amb els seus contemporanis, les seues relacions amb altres amics i artistes destacats vinculats amb el món de la literatura i les arts plàstiques, i la seua postura estètica en el marc de l'evolució dels llenguatges musicals al llarg de la primera meitat del segle XX.

  Aquesta obra pretén contribuir a una major difusió i comprensió d'un dels autors que no ha tingut el merescut reconeixement en la història de la música del segle XX. 

  Autor:
  José Mansergas.
  Llicenciat en Filologia Anglogermànica i doctorat per la Facultat de Filosofia per la Universitat de València. Llicenciat en Direcció d'Orquestra per la Universitat de Salzburg (Àustria).
  Autor/autora
  Col·lecció
  Compendium Musicae
  Matèria
  Música i Dansa
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478227105
  ISBN
  978-84-7822-710-5
  Pàgines
  150
  Ample
  17 cm
  Alt
  24 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-12-2017
  Número de la col·lecció
  15
  Tapa blana
  €16,00

  Llibres relacionats