Isla de Lobos

  Premio Valencia Alfons el Magnànim de Narrativa en Castellano

  (Autor/autora)

  Homes de mar habiten l'enclavament d'Isla de Lobos, al qual arriba un naufrago sense memòria però amb passat. Poc més que una llengua de lava i pedres negres, un penyal entre mars és aquell lloc, on són personatges principals un geògraf, un santero, un comptador d'ones i una senyora que governa amb mà de ferro el destí de l'illa, amés de la mulata Esmeralda i la seua filla Albabella, la qual parla amb els llops de mar i viu en una gruta.

  I un volcà que vigila els designis de quants moren eixe miratge del temps, el xicotet retall de terres i esculleres en meitat de l'oceà, poc més que un gra de mostassa caigut sobre l'immens mantell de la mar.

  En eixe univers de clausura, sobre el qual pesa una maledicció ineludible, l'aparició d'un home sense nom i nu sobre la sorra de la platja, llançat per l'onatge, suposarà una amenaça que tractarà de conjurar imposant-li una tasca quasi impossible. Mentre li dona compliment, forces majors que les d'un mortal treballen sigil·losament per canviar el destí d'Isla de Lobos, eixe confí que no apareix als mapes i quasi no està al món.

  Autor/autora
  Col·lecció
  Premi Institució Alfons El Magnànim - Narrativa en Castellano. Versátil Narrativa
  Matèria
  Literatura Narrativa
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Versátil Narrativa
  EAN
  9788416580538
  ISBN
  978-84-16580-53-8
  Pàgines
  220
  Ample
  15 cm
  Alt
  23 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-10-2016

  Ressenyes

  Llibres relacionats