Joan Jeroni de Vilaragut (1421-1463)

  El fill secret de la reina Margarida de Prades

  (Autor/autora) , (Il·lustrador/il·lustradora)

  Què faríeu si visquéreu reclosos des de la infància en un monestir del segle xv i vos descobriren de colp i volta que sou el fill d’una reina i un insigne cavaller?

  Eixa és la situació en què es trobà en plena adolescència Joan Jeroni de Vilaragut i de Prades, el fill secret de Margarida de Prades, la darrera reina autòctona de la Corona d’Aragó.

  El llibre que teniu en les mans té un argument veritablement novel·lesc, però forma part de la nostra història. El jove Vilaragut es desfeu de l’hàbit de monjo de Poblet i proclamà: «No m’és possible fallir o desistir!», enmig de la busca d’una identitat cavalleresca que li havien arrabassat els seus propis pares.

  En les seues aventures per Itàlia i València, l’acompanyaran parents, amics fidels i dones sàvies i rebels, habituades a moderar l’univers violent i patriarcal, però poètic a pesar de tot, que presidí el Segle d’Or de les nostres lletres: un viatge per la història que no oblidareu mai.

  ABEL SOLER (Albaida, 1972) és doctor en Història i Filologia. Especialitzat en la història cultural del segle xv, és autor d’estudis sobre Joan Roís de Corella, el Tirant lo Blanc i el Curial e Güelfa, l’autoria del qual atribuïx al gran camarlenc d’Alfons el Magnànim, Enyego d’Àvalos. A banda de col·laborar assíduament en revistes acadèmiques, ha publicat un extens conjunt de monografies locals valencianes sobre geografia, història i patrimoni.

  Autor/autora
  Il·lustrador/il·lustradora
  Col·lecció
  Col·laboració amb Editorials. Drassana
  Matèria
  Literatura Narrativa
  Idioma
  • Valencià
  Editorial
  Drassana
  EAN
  9788478229130
  ISBN
  978-84-7822-913-0
  Pàgines
  456
  Ample
  17 cm
  Alt
  24 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  10-09-2021
  Tapa blana
  €21,95

  Llibres relacionats