Joaquín Rodrigo. Biografía

  (Autor/autora) , (Director de la col·lecció)

  Joaquín Rodrigo (1901-1999) és, probablement, el compositor espanyol més important del segle vint i, sense dubte, el més escoltat de tots els temps. La  seua extensa obra abarca pràcticament tots els gèneres de la música clàssica, des de la simple cançó fins el poema simfònic, tot passant per concerts per a orquestra i diversos instruments solistes: piano, guitarra (una, dos i quatre), violí, violoncel, flauta i arpa. Sol·licitat pels millors directors d'orquestra, famosos solistes i grans editors, Joaquín Rodrigo, va composar una música moderna, original, fondament espanyola i respectuosa amb els cànons clàssics. La seua obra porta una marca personal inconfusible i arriba al seu cim amb el famosíssim Concierto de Aranjuez.

  Rodrigo es quedà cec als tres anys d'edat, però això no li va impedir viure una vida apassionant, tractar personatges extraordinaris, viatjar per tot el món i participar en esdevenimients històrics excepcionals, de la mà de Victoria Kamhi, la seua dona.

  Esta obra, rigorosament documentada, trenca les regles de l'ortodòxia en matèria de biografies i està escrita com una novel·la, que manté pendent el lector de principi a fi.

  Autor/autora
  Director de la col·lecció
  Col·lecció
  Biografia
  Matèria
  Biografies
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478226108
  ISBN
  978-84-7822-610-8
  Pàgines
  391
  Ample
  15 cm
  Alt
  21 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-10-2011
  Número de la col·lecció
  38
  Tapa dura
  €20,00

  Llibres relacionats