L'educació

  (Autor/autora) , (Autor/autora) , (Disseny de la coberta) , (Disseny de la col·lecció) , (Director de la col·lecció)

  De diverses maneres, moltes persones pretenen canviar el món amb l'educació. del que es tracta ací, però, abans de res, és d'entendre-la. Al llibre que teniu a les mans esbrinem els mons de l'educació i l'aprenentatge. S'hi fa un recorregut des de la història de les institucions educatives i la proclamació del dret a l'educació fins a les noves orientacions sobre l'aprenentatge com a condició humana o la seua relació amb les biografies, passant per l'estudi de les lògiques dels sistemes educatius (amb les últimes dades disponibles a escala europea o valenciana), el paper dels docents, la relació amb l'entorn, etc. 
  En resum, pretenem aprendre sobre l'aprenentatge, estudiar les persones que estudien i les que s'afanyen per ensenyar i conéixer més sobre l'educació.

  Els autors:

  Carles Hernàndez Coscollà (València, 1987). ha cursat estudis superiors de música en percussió clàssica i contemporània a Barcelona i Freiburg. Té el grau d'educació (especialitat de Magisteri Musical) per la Universitat de Barcelona. És fundador d'Aprentell, una iniciativa que imparteix formació en centres educatius al voltant del principi d'aprendre a aprendre. Actualment és assessor  en les Corts Valencianes.

  Francesc J. Hernàndez (València, 1959). ha cursat estudis de filosofia i pedagogia. És professor al Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, on imparteix docència de Sociologia de l'Educació. També dirigeix l'Institut de Creativitat i Innovacions Educatives. Ha fet estades en les universitats de Gottingen, Kaiserlautern i Viena, entre altres. 
   
  Autor/autora
  Autor/autora
  Disseny de la coberta
  Disseny de la col·lecció
  Director de la col·lecció
  Col·lecció
  Descobrim
  Matèria
  Societat i Ciències Socials
  Idioma
  • Valencià
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478227976
  ISBN
  978-84-7822-797-6
  Pàgines
  114
  Ample
  13 cm
  Alt
  21 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-10-2019
  Número de la col·lecció
  5
  Tapa blana
  €13,00

  Llibres relacionats