L'era d'Aquari

  Premi València de Novel·la Gràfica en Valencià 2019

  (Autor/autora)

  He fet quaranta anys. Anant-me molt bé les coses, he soprepassat la meitat de la meua vida i, encara que en mirar cap arrere em trobe satisfet, no deixe de pensar en els somnis que en algun moment vaig tindre i que potser no podré realitzar.

  II PREMI VALÈNCIA DE NOVEL·LA GRÀFICA

  Àlex està entrant en la crisi dels quaranta. Com per a molts altres de la seua generació, la infància d'Àlex va estar envoltada de llibres, cinema i còmics que el traslladaven cada setmana a un món d'emocions i d'aventures. Ara, quan acaba de creuar la meitat de la seua vida, enyora aquells còmics i aquelles pel·lícules de Howard Hawks o de John Ford que tant l'entusiasmaven.

  Àlex ha pres una decisió que el seu entorn no acaba d'entendre: emulant al Corto Maltés, ha decidit emprendre un viatge en solitari en el mític tren Transsiberià.

  L'era d'Aquari, de tints autobiogràfics, és la història d'un viatge exterior per Rússia, Mongòlia i la Xina; i d'un viatge interior pels sentiments i els records del protagonista. Com diu Àlex: tragèdia? Comèdia? Tot a l'uníson? Què és la vida, si no?

  Autor/autora
  Col·lecció
  Premi Institució Alfons El Magnànim - Novela Gràfica. Andana Editorial
  Matèria
  Literatura Novel·la gràfica
  Idioma
  • Valencià
  Editorial
  Andana Editorial
  EAN
  9788417497675
  ISBN
  978-84-17497-67-5
  Pàgines
  172
  Ample
  17 cm
  Alt
  23 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-09-2020
  Número de la col·lecció
  1

  Ressenyes

  Llibres relacionats