L'estat actual de la medicina

  Perspectives de futur

  (Autor/autora)

  Aquest llibre és un crit reivindicatiu de la medicina, fonamentada no sols en la tècnica i la ciència, sinó en les relacions humanes entre metges i malalts, en la confiança, l'amistat, l'entrega, i en... l'amor. L'autor opina que cal fer tot el necessari perquè els malalts recuperen "el seu metge" i els metges recuperen "els seus malalts". 

  Ramon Trullenque Peris. Nascut a Carlet (la Ribera Alta) l'any 1938. Va anar a l'escola pública fins acabar el batxillerat. El seu pare i el seu sogre foren metges de capçalera. El doctor Trullenque va aprendre de la seua família paterna, de la rama sanitària, i de la materna, llauradors, el sentit del treball, l'austeritat, l'honestedat, la responsabilitat i la humiltat que, posteriorment, li van servir per afavorir la seua relació professional amb el gran objectiu de la seua vida, els malalts.
  Fruit del seu treball de recerca i docent, va publicar l'any 2013, amb la Institució Alfons el Magnànim: Medicina i gènere: la incorporació de les dones a la medicina. 
  Autor/autora
  Col·lecció
  Arxius i Documents
  Matèria
  Medi Ambient i Agricultura
  Idioma
  • Valencià
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478227143
  ISBN
  978-84-7822-714-3
  Pàgines
  407
  Ample
  17 cm
  Alt
  24 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-08-2017
  Número de la col·lecció
  66
  Tapa blana
  €17,00

  Llibres relacionats