La batalla per la sanitat valenciana

  (Autor/autora) , (Director de la col·lecció) , (Disseny de la coberta) , (Disseny de la col·lecció)

  "La batalla per la sanitat valenciana no s'ha lliurat entre models de gestió sanitària ni ha tingut un rerefons ideològic. Aquesta ha estat una lluita per un negoci que mou milers de milions d'euros de les arques públiques i que s'han dipositat en mans d'un grup reduït i endogàmic de persones pròximes al partit en el poder. Durant 20 anys, de 1991 a 2015, aquests empresaris no han tingut rival i s'han convertit en gegants, en lobbys que han teixit xarxes clientelars al seu voltant per mantindre els seus privilegis. han facturat a la Generalitat sense controls, creuant portes giratòries, i amb total complicitat amb una administració que els hauria d'haver vigilat i no ho ha fet".
  Així comença un treball periodístic que xifra en 10.000 milions d'euros el regal del PP a aquest grup. Sabran qui són els amos de la sanitat valenciana, els secrets que amaga el model Alzira o els escàndols de corrupció que han afectat aquesta àrea de gestió.
  Aquest és el relat viu d'una batalla que mai s'havia abordat de forma global, amb dades oficials i rigor. I amb presència de totes les veus. Un document compromés en defensa de la sanitat pública resultat de la segona edició de la Beca de Periodisme "Josep Torrent", convocada per la Unió de Periodistes Valencians i la Institució Alfons el Magnànim, el juny de 2018.

  Sergi Castillo Prats (Cocentaina, 1978) és periodista. Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació escrita com ara El País i Información, o a cadenes de televisió com TVE.
  És autor dels llibres: La trama valenciana de Gürtel (2011) i Yonquis del dinero. Las diez grandes historias de la corrupción valenciana (2016).

  Autor/autora
  Director de la col·lecció
  Disseny de la coberta
  Disseny de la col·lecció
  Col·lecció
  Periodisme
  Matèria
  Periodisme
  Idioma
  • Valencià
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478228263
  ISBN
  978-84-7822-826-3
  Pàgines
  226
  Ample
  13 cm
  Alt
  21 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  05-10-2019
  Número de la col·lecció
  5
  Tapa blana
  €10,00

  Ressenyes

  Llibres relacionats