La carcoma

  Premio València Nova de Narrativa 2017 Alfons el Magnànim narrativa en castellano

  (Autor/autora) , (Autor/autora)

  Llibre editat per Ediciones Versátil.

  Ramsés és un escriptor en hores baixes incapaç d'escriure res decent. L'èxit comercial de la seua última novel·la sembla haver-li arrossegat fins a un bucle d'inseguretat que el manté bloquejat davant la pàgina en blanc. La pressió de l'editorial i de les factures sense pagar el porten a aïllar-se durant un temps a la serra de Cadis amb el propòsit de recuperar el seu equilibri mental després de mesos d'excessos i la seua passió per l'escriptura.

  No obstant això, la seua estada al menut poble de La Carcoma, comença a resultar pertorbadora així que va arribar quan, després de passar la primera nit a la cabana en la qual s'allotja, apareix un número pintat a la paret. I el fet no és aïllat, perquè cada dia n'apareix un nou en un compte enrere inexplicable i que es converteix en la seua obsessió. Sap que la seua vida corre perill i que els números no perdonen.

  Una crisi creativa, successos misteriosos, mort, amor i reconciliació amb un mateix. Tot això amb un gust profundament rural i gadità i una narració àgil i sense embuts.

  La Carcoma és un poble, però també una metàfora. 
  Autor/autora
  Autor/autora
  Col·lecció
  Premi Institució Alfons El Magnànim - Narrativa en Castellano. Versátil Narrativa
  Matèria
  Literatura Narrativa
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Versátil Narrativa
  EAN
  9788416580842
  ISBN
  978-84-16580-84-2
  Pàgines
  228
  Ample
  14 cm
  Alt
  22 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-10-2017

  Ressenyes

  Llibres relacionats