La sociedad del conocimiento en la Comunitat Valenciana

  Desarrollo, evolución y repercusiones económicas en el contexto de las regiones españolas

  (Autor/autora) , (Autor/autora) , (Autor/autora) , (Director de la col·lecció)

  Aquest llibre analitza l'avanç de la societat del coneixement en la Comunitat Valenciana des de la perspectiva de la seua evolució temporal i comparada amb el conjunt d'Espanya i altres regions. El treball finalitza valorant les repercussions econòmiques que l'avanç de la societat del coneixement suposa per a l'economia.

  Les dades mostrades indiquen que, si bé l'avanç de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en les llars i empreses ha sigut creixent en la Comunitat Valenciana i Espanya, encara existeixen diferències territorials. De fet, sorprén que, entre regions sotmeses a un marc normatiu quasi idèntic, s'observen aquestes disparitats que poden ser el germen de nous desequilibris regionals. En aqueix sentit, el retard del territori valencià en aquest àmbit estaria contribuint a la seua menor renda per càpita relativa i significaria un obstacle per a la reducció futura d'aqueixa bretxa.

    

  Antonio Marín García és diplomat en Ciències Empresarials, llicenciat en Investigació i Tècniques de Mercat, màster en Màrqueting i Investigació de Mercats i doctor en Màrqueting per la Universitat de València, professor del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats en aquesta Universitat.

  José Manuel Pastor és llicenciat i doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València , catedràtic del Departament d'Anàlisi Econòmica i professor investigador de l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques.

  Lorenzo Serrano és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de València, graduat en Economia Monetària pel Centre d'Estudis Monetaris i Financers i doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat de València, catedràtic de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica en aquesta Universitat i professor investigador de l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques.

  Autor/autora
  Autor/autora
  Autor/autora
  Director de la col·lecció
  Col·lecció
  Descobrim
  Matèria
  Societat i Ciències Socials
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478228638
  ISBN
  978-84-7822-863-8
  Pàgines
  172
  Ample
  13 cm
  Alt
  21 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  15-03-2021
  Número de la col·lecció
  7
  Tapa blana
  €13,00

  Llibres relacionats