La sospecha eterna

  (Autor/autora) , (Correcció) , (Disseny de la coberta)

  Premi València Nova Alfons el Magnànim de Narrativa en Castellà 2022

  Santander, 13 de novembre de 2019. Només iniciar la seua jornada laboral, l'advocada penalista Clara Caballero rep una notícia pertorbadora: la seua amiga Irene, una dolça professora universitària, ha sigut detinguda al poble càntabre de Comillas. És l'única sospitosa de l'assassinat d'un home al qual ningú sembla conéixer. Convençuda que es tracta d'un error, Clara assumeix la seua defensa. No obstant això, la seua confiança no tarda a esvair-se quan descobreix que el marit d'Irene la va sorprendre al jardí del domicili familiar agenollada al costat del cadàver i empunyant l'arma del crim. La situació es complica encara més quan adverteix que l'assumpte podria estar relacionat amb la mort violenta de l'anterior parella d'Irene fa quasi sis anys, un cas que no es va aconseguir resoldre. A partir d'eixe moment, Clara no podrà evitar preguntar-se qui és realment Irene.

  Tenallada per les circumstàncies, haurà d'investigar pel seu compte per a esbrinar la veritat. Ja no es tracta de defensar a la seua amiga, sinó de trobar al responsable dels assassinats. Una novel·la ambientada en un entorn en el qual les aparences són, sovint, més importants que la realitat.

  Autor/autora
  Correcció
  Disseny de la coberta
  Col·lecció
  Premi Institució Alfons El Magnànim - Narrativa en Castellano - València Nova. Versátil Narrativa
  Matèria
  Literatura Narrativa
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Versátil Narrativa
  EAN
  9788418883385
  ISBN
  978-84-18883-38-5
  Pàgines
  360
  Ample
  14 cm
  Alt
  22 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  20-10-2022

  Ressenyes

  • Pablo Alaña: “Entrar en el mundo literario con un premio de este prestigio es un sueño y lo valoro mucho”, per Esmeralda Serna

   Elperiodic.com

  Llibres relacionats