Les veus i la boira

  Premi València de Narrativa en Valencià 2015

  (Autor/autora) , (Disseny de la col·lecció) , (Disseny de la coberta)

  El periodista Bernat Sequeral no imaginava que trobaria la mort per indagar per què el taüt de la mare era buit. Per això, vint anys després, la viuda s'oposa rotundament a la idea que el seu fill Mateu reprenga aquella investigació fatídica.

  Però Mateu Sequeral ja ha pres la decisió. Per a desxifrar l'enigma que el pare va deixar pendent, el jove s'endinsa en un perillós entramat d'històries d'amor, assassinats, secrets familiars, contrabandistes, estraperlistes i especuladors urbanístics. La Mallorca del boom turístic, els Pirineus francesos, la Peníscola dels anys 40-50... són alguns dels escenaris de la recerca. Però el veritable cor de la narració són les Illes Columbretes. Cau de pirates, llar de faroners i pàtria de contrabandistes, aquest paratge natural únic contagia el seu encís a la novel·la.

  A través de Les veus i la boira, Premi Alfons el Magnànim València de Narrativa, Vicent Usó recorre els darrers setanta anys del segle XX a partir d'algunes veus —més o menys sinceres- que en van ser protagonistes.

  Autor/autora
  Disseny de la col·lecció
  Disseny de la coberta
  Col·lecció
  Premi Institució Alfons El Magnànim - Narrativa en Valencià. Edicions Bromera
  Matèria
  Literatura Narrativa
  Idioma
  • Valencià
  Editorial
  Edicions Bromera
  EAN
  9788490265512
  ISBN
  978-84-9026-551-2
  Pàgines
  352
  Ample
  15 cm
  Alt
  24 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-10-2015
  Número de la col·lecció
  256

  Ressenyes

  Llibres relacionats