Los iconos perfectos

  Premio València de Poesía en Castellano 2002

  (Autor/autora) , (Director de la col·lecció)

  Los iconos perfectos és el llibre final d'una trilogia que es va iniciar amb El soplo de los dioses (Editorial Aguaclara, Alacant, 1992), i es va continuar amb Los dioses derrotados (Editorial Visor, Madrid, 2000), i tracta sobre la progressiva degradació de la civilització occidental en la seua permanent agressivitat a les restants cultures, especialment les considerades com «el tercer món».

  Llibre de viatges en el sentit apocalíptic i al·lucinant de la paraula, ens enfronta a les constants doloroses amb les quals es viu als països de l'Est, especialment els de l'Església Ortodoxa Cristiana, el fracàs de les ideologies que van tindre presència i poder des de la postguerra fins a la fase final del segle XX, amb l'afonament moral que la derrota hi ha deixat.

  Pertany a l'intent d'una poesia més en cerca de l'epopeia que del lirisme, i més pròxima a una visió social que a la subjectivitat del jo poètic. Es tanca, amb el present llibre, una visió de l'èpica agònica amb la qual s'ha iniciat el segle XXI.

  Autor/autora
  Director de la col·lecció
  Col·lecció
  Premi Institució Alfons El Magnànim - Poesía en Castellano. Ediciones Hiperión
  Matèria
  Literatura Poesia
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Ediciones Hiperión
  EAN
  9788475177496
  ISBN
  978-84-7517-749-6
  Pàgines
  94
  Ample
  13 cm
  Alt
  20 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-10-2002
  Número en la col·lecció
  442

  Llibres relacionats