Mi otra madre

  Premio València de Narrativa en Castellano 2015

  (Autor/autora)

  El Flaquito arribà a ma casa un matí pluviós, i encara que mamà sempre afirmava que no importa el que passa en el exterior, sinó sols el que portem dins, en aquest cas la pluja fou determinant, el germen d'aquella... amistat.

  Julián, un adolescent que la seua vida es desenvolupa en companyia de sa mare, canvia quan descobreix al Flaquito i a la tia d'aquest, La Moderna.

  Acompanyat per la veu irreverent d'aquest nen adànic, el lector de Mi otra madre iniciarà un viatge en el qual cada paraula, cada història que ens compta Julián és una peça indispensable per resoldre aquest puzle amb desenllaç insòlit que obri la porta a multitud de solucions.

  Prop del suspens psicològic, amb un humor sorprenent, una escriptura original i un únic escenari, Vicente Marco ofereix al lector una novel·la absorbent i, per damunt de tot, un narrador fascinant, creador d'un món propi, amo de les seues paraules.

  Vaig escriure la trama principal de Mi otra madre en deu dies. Després vaig repassar la trama i la creació de l'ambient en dues setmanes, fins completar un primer esborrany. De manera intensiva i obsessiva, sense dedicar-me a res més, quasi sense menjar ni dormir, en una casa de muntanya on em refugiava jo sol i en la qual en vaig clavar tant en l'asfixiant món de la novel·la i en la veu del protagonista, que vaig acabar perdent el coneixement (Vicente Marco).

  Autor/autora
  Col·lecció
  Premi Institució Alfons El Magnànim - Narrativa en Castellano. Lengua de Trapo
  Matèria
  Literatura Narrativa
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Lengua de Trapo
  EAN
  9788483812198
  ISBN
  978-84-8381-219-8
  Pàgines
  242
  Ample
  14 cm
  Alt
  21 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-10-2015
  Número de la col·lecció
  200

  Llibres relacionats