Música y representación. Los desafíos artísticos de Carles Santos

  (Autor/autora) , (Director de la col·lecció)

  L'obra escènica-musical del compositor Carles Santos es situa en un lloc d'intersecció de diferents disciplines artístiques. Aquest treball per un costat, planteja la contextualització artística d'aquesta obra, donant compte de les manifestacions artístiques precedents en les diferents avantguardes i la seua influença en l'obra de Santos. Per altra part, considera la singularitat de l'obra escènica-musical de Carles Santos en relació amb altres manifestacions de la seua producció artística (composició musical autònoma, direcció escènica, cinematografia, creació poètica i plàstica, així com la seua interpretació pianística).

  És fonamental donar compte dels seus espectacles musicals més rellevants i procedir a un anàlisi dels mateixos, tenint en compte tots els seus components i procedint a la descripció i anàlisi de cadascun d'ells.

  Aquest llibre tracta de posar de rellevància la singularitat del seu genial treball d'articulació dels diferents llenguatges artístics que maneja, el qual es producte d'una reflexió al voltant dels seus mateixos codis. Tanmateix, en la seua exposició diacrònica, posem de manifest l'evolució espiral de la seua obra, amb la que Carles Santos forjà un estil i una originalitat de difícil parangó.

  Autor/autora
  Director de la col·lecció
  Col·lecció
  Itineraris
  Matèria
  Música i Dansa
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478225316
  ISBN
  978-84-7822-531-6
  Pàgines
  160
  Ample
  22 cm
  Alt
  22 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  02-10-2008
  Número de la col·lecció
  19
  Tapa blana
  €15,00

  Llibres relacionats