Pavana per a un infant difunt

  (Autor/autora) , (Disseny de la col·lecció) , (Disseny de la coberta)

  Premi València Alfons el Magnànim de Narrativa en Valencià 2022

  Eduard Ferragut és un rendista de la València de començaments del segle xx. Ara viu plàcidament amb la seua filla Caterina, s’ha aficionat a la fotografia i en ocasions col·labora com a cronista amb el periòdic Las Provincias.

  L’aparició del cadàver d’un xiquet amb evidents signes de violència a la vora d’una séquia altera la seua realitat i el porta a endinsar-se, sense voler, en una investigació policial al costat de l’inspector Carles Verdú.

  Amb aquesta novel·la policíaca, Vicent Enric Belda aposta per la narrativa d’adults a través d’un doble crim. El llenguatge acurat i l’estil directe conformen una obra plena de referències literàries, on el lector podrà conèixer els costums de la societat de l’època i l’ambient d’una ciutat, València, en plena ebullició, en un temps marcat per les personalitats antagòniques del ja vell Teodor Llorente Olivares i d’un jove Vicent Blasco Ibáñez.


  Vicent Enric Belda (Agullent, 1962) és un escriptor amb una llarga trajectòria literària. La seua novel·la La llegenda de l’amulet de jade va ser escollida per als White Ravens, la selecció que fa la biblioteca de Munic de les obres infantils i juvenils més destacades d’arreu del món.

  Ha guanyat altres premis literaris, com ara el Samaruc i el Premi Vicent Silvestre, en dues ocasions, el Fundació Bancaixa amb la seua novel·la Les ombres del bosc o el Premi Literari de Narrativa Juvenil Enric Valor.

  També ha obtingut premis en narrativa curta, com el Tinet o el Felipe Ramis.

  Autor/autora
  Disseny de la col·lecció
  Disseny de la coberta
  Col·lecció
  Premi Institució Alfons El Magnànim - Narrativa en Valencià. Edicions Bromera
  Matèria
  Literatura Narrativa, <Genérica>
  Idioma
  • Valencià
  Editorial
  Edicions Bromera
  EAN
  9788413583778
  ISBN
  978-84-1358-377-8
  Pàgines
  296
  Ample
  15 cm
  Alt
  23,2 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  20-10-2022
  Número en la col·lecció
  336

  Ressenyes

  Llibres relacionats