Populisme

  Una molt breu introducció

  (Autor/autora) , (Autor/autora) , (Traductor/traductora) , (Disseny de la coberta) , (Disseny de la col·lecció)

  El populisme és un concepte central en els actuals debats dels mitjans de comunicació centrats en política. Què és realment el populisme? Qui són els líders populistes? I quina és la relació entre populisme i democràcia? Aquest llibre respon aquestes preguntes d'una manera simple i convincent, oferint una guia ràpida sobre el populisme com una ideologia que divideix la societat en dos camps antagònics, el "poble pur" front a "l'elit corrupta" i que privilegia l'interès general de la gent per damunt de totes les coses. Il·lustren el poder pràctic d'aquesta ideologia mitjançant un estudi de moviments populistes representatius de l'era moderna: partits de dretes europeus, presidents d'esquerra en Amèrica Llatina i el moviment Tea Party dels Estats Units.
  Comparant tendències polítiques en diferents països, aquest convicent llibre, debat quines podrien ser les conseqüències a llarg termini d'aquest repte en la mesura que posa l'atenció en l'efecte desconcertant del populisme en la vida política i social de hui.

  autors:
  Cas Mudde és professor associat d'assumptes internacionals en la Universitat de Gerogia. És autor de Populist Radical Right in Europe i coautor de Populism in Europe and the Americas: Threat or Corrective for Democracy? 

  Cristóbal Rovira Kaltwasser és professor associat de Ciències Polítiques a Xile. És coautor de Populism in Europe and the Americas: Threat or Corrective for Democracy? 
  Autor/autora
  Autor/autora
  Traductor/traductora
  Disseny de la coberta
  Disseny de la col·lecció
  Col·lecció
  Debats
  Matèria
  Política
  Idioma
  • Valencià
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478227679
  ISBN
  978-84-7822-767-9
  Pàgines
  199
  Ample
  12 cm
  Alt
  17 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  01-10-2018
  Número en la col·lecció
  33
  Tapa blana
  €11,00

  Llibres relacionats