Revista Debats. Número 134/1. 2020. Cast

  Revista de cultura, poder y sociedad. Los valencianos ante las urnas

  (Autor/autora)

  La revista Debats, fundada el 1982, és publicada per la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i de Recerca de la Diputació de València amb la voluntat de promoure els debats contemporanis sobre les relacions entre la cultura, el poder i la societat des d'una perspectiva àmplia i multidisciplinària integrant la perspectiva de les ciències socials i els estudis culturals.

  Novetats a partir del número 130/2016: - Web www.revistadebats.net - Edició en valencià i castellà de cada número. - Edició anual en anglés. - Indexada a Emerging Sources Citation Index i a Scopus.

  Els valencians davant les urnes:partits polítics, mitjans de comunicació i ciutadans davant dels processos electorals de 2019
  Articles de Salvador Enguix Oliver, Benjamín Marín Pérez, Jose M. Pavía, Cristina Aybar, Àlvar Peris Blanes, Guillermo López García, Lorena Cano Orón, Vicente Fenoll, Sebastián Sánchez Castillo, Silvia Marcos García, Nadia Viounnikoff-Benet, Andreu Casero Ripollés, Carlos López Olano, Sebastián Sánchez Castillo, Benjamín Marín Pérez,Adolfo Carratalá, Dolors Palau Sampio, Rosa Roig,Joaquín Martín Cubas, Pilar Rochina Garzón, Francisco Clemente González, Jolanta Rekawek, Antonio Javier González Rueda, Antonio Ariño Villarroya y Astrid Barrio.

  Autor/autora
  Col·lecció
  Revista Debats
  Matèria
  Revistes
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  97892052640
  ISBN
  0212-0585
  Pàgines
  254
  Ample
  20 cm
  Alt
  26 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  07-09-2020
  Número de la col·lecció
  134/1
  Tapa blana
  €6,00

  Llibres relacionats