Salud y sistema sanitario en la Comunitat Valenciana

  Logros y retos

  (Autor/autora) , (Director de la col·lecció i pròleg)

  Era necessari desentranyar el que ha succeït en el nostre sistema sanitari i en la salut de la població valenciana en les últimes dècades i reflexionar sobre quina és la posició actual de la Comunitat enfront de la resta d'autonomies. María Eugenia González Sanjuán ho fa analitzant més de cent indicadors, l'estat de salut i els estils de vida, la morbiditat, la longevitat i les causes de defunció, la despesa pública en salut, els recursos humans i materials de la nostra xarxa sanitària pública o l'accessibilitat i l'opinió de la ciutadania sobre el funcionament del sistema sanitari, a través d'estadístiques i enquestes oficials, per a realitzar un diagnòstic i identificar els principals assoliments i els grans reptes.


  María Eugenia González Sanjuán és llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universidad Complutense de Madrid i doctora en Sociologia per la Universitat de València. És professora titular del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València. Els seus estudis i publicacions s'inscriuen en l'àmbit de la sociologia de la salut, de la família i de les desigualtats de gènere.

  Autor/autora
  Director de la col·lecció i pròleg
  Col·lecció
  Descobrim
  Matèria
  Societat i Ciències Socials
  Idioma
  • Castellà
  Editorial
  Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació
  EAN
  9788478228560
  ISBN
  978-84-7822-856-0
  Pàgines
  208
  Ample
  13 cm
  Alt
  21 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  25-01-2021
  Número de la col·lecció
  6
  Tapa blana
  €14,00

  Ressenyes

  • El libro 'Salud y sistema sanitario en la Comunitat Valenciana' cifra en un 10% los recortes del PP en gasto sanitario tras la crisis. Per Carlos Navarro Castelló

   Eldiario.es

  Llibres relacionats